26 Nisan 2010 Pazartesi

Bodrum dönüşü

Gittim Bodrum'a gitmesine de hiç öyle güzel bir tatil olmadı. Sanırım uzun süredir hasta olduğum için (bu kafamdaki kanallar filan tıkalı olduğu için, ya ne denir işte nezle olursunuz tıkanır ya ondan işte) ve 8 aydır filan hiç dalış yapmadığım için bayağı sorun yaşadım.

Normalde ilk dalışa başlarken kulaklarımı, özellikle sol kulağımı zor açarım. Hatta sağ kulağımı valsalva manevrasıyla (burnu tıkayıp kulaklara hava göndererek), sol kulağımı da yutkunarak açarım. İlk beş dakika filan kulaklarımı açmakla geçer. Ama bu kez 10-15 dakika filan sürdü. Grupları sürekli beklettim. Hatta bir dalışta beni lider yaptılar, herkes beni bekledi kulaklarımı açayım diye. Lider olduğum dalışta dalış noktasını bulamadım. Grupta üç eğitmen var, onlara hizaya gir şunu yap bunu yap demeye tırstım (ki lider kimse dalıcılar eğitmen de olsa herkes ona uymak zorunda, ama liderlik yapamadım işte) :(( Böyle kötü dalışlar oldu. Bir şey göremedik. Sadece bir dalışta Küçük Reef diye bir yer var, sürüyle balık, baraküdalar, lahoslar, orfozlar, orası bir tek çok güzeldi. Su tahmin ettiğim gibi soğuk değildi. 19 derece filandı, iyiydi yani. Dışarısı da güneş olunca pek sorun çıkmadı, üşümedik. Pazar günü hava biraz bozdu. Bir de bir dalışta ilk kez bir kaza yaşadık, neyse ki sorunsuz atlattık ama gerçekten çok üzüldük.

Sonra başka başka keyifsiz şeyler de oldu da, şimdi beni tanıyanlar, burayı okuyanlar, benden haberdar olanlar var, o yüzden her ne kadar takma isim kullansam da her şeyi yazamıyorum. :((( Bu yüzden mutsuzum aslında. Sanırım yakında tamamen sahte bir isimle blog açıcam. Yok bu ben değilim, gerçek değilim. Yalnış kişiyi tanıyorsunuz, yanlış biliyorsunuz. Off ya sıkıntıdayım :(((

2 yorum:

  1. kuzummmmm... takma isimle mi acican napicaksan yap ve anlat! merak ettim. her sey yolunda umarim!
    egitmenlere emir verememene ayrica guldum :))

    YanıtlaSil
  2. yok pek yolunda değil duducum :(( ama umarım yakında yoluna girer ve anlatabilirim. çünkü tükendim :((

    YanıtlaSil